fbpx

Ingatlan értékbecslés Kiskunhalason

Gyors, pontos, független ingatlan értékbecslés és ingatlanvagyon-értékelés Kiskunhalason és környékén.

Ingatlant szeretnél eladni Kiskunhalason és környékén, és Rád is igazak ezek a kéredések?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Ingatlant szeretnél venni Kiskunhalason és környékén, és Téged is ezek a problémák foglalkoztatnak?

Van megoldás a problémádra! Becsültesd fel az ingatlanod, hogy tisztán lásd a lehetőségeidet!

Az Európai Eszközértékelők Csoportjának (TEGoVA) ajánlásai alapján – EVS 2016, 2020-, és az ajánlásokkal összhangban lévő magyar jogszabályok alapján készítem el a értékelésed, a következő nemzetközi szabványok figyelembe vételével: -European Valuation Standards (EVS) – Európai Értékelési Szabványok-RICS Valuation Standards 2010 (6th Edition)– RICS Értékbecslési Szabványok.

Milyen előnyökkel jár neked az ingatlan értékbecslés Kiskunhalason és környékén? 

Valós piaci érték meghatározása

Az értékbecslés segít pontosan meghatározni az ingatlan aktuális piaci értékét. Ez különösen fontos lehet ingatlan eladása vagy vásárlása esetén, hogy az üzlet mindkét fél számára korrekt legyen.

Bizalmat és hitelességet sugall

Az ingatlan értékbecslése, a tulajdonosnak és vevőnek egyaránt bizalmat és biztonságot ad az üzlettel kapcsolatban. Egy hiteles értékbecslés alapján könnyebb megtalálni az ingatlan reális értékét elfogadó vevőt.

Pénzügyi biztonság

Az értékbecslés megbízható alapot biztosít a pénzügyi tervezéshez és döntéshozatalhoz. Segít elkerülni a túlárazást vagy a túl magas áron vásárlást, így csökkentve az eladási időt és minimalizálva a pénzügyi kockázatokat.

Hitelfelvétel

A bankok kérik az ingatlan értékbecslését hitelfelvétel előtt. Egy pontos értékbecslés lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározzák a hitel összegét és feltételeit.

Jogi helyzet

Az ingatlan értékbecslése a tulajdoni lap és a térképmásolat kiértékelésével (szükség esetén egyéb dokumentumokkal kiegészítve) az esetek többségében, megállapítható az ingatlan jogi helyzete.

Piaci trendek megismerése

Az értékbecslés során az értékbecslő részletesen elemezheti a piaci trendeket és lehetőségeket. Ez segíthet az ingatlan tulajdonosának illetve vevőjének abban, hogy időben felismerje az ingatlan értékére ható változásokat és azokhoz alkalmazkodjon.

Mennyibe kerül egy ingatlan értékbecslés Kiskunhalason és környékén?

A szolgáltatást három csomagra bontottam, mert költséghatékonyabb számodra az értékbecslés célja, határideje szempontjából. Saját részre tökéletesen megfelel az „Érték nyilatkozat”. Hivatalos helyre kell a „Teljeskörű értékbecslés”. Ha gyorsan saját célra kell az értéket meghatározni elég az „Online értékmeghatározás”.

Érték nyilatkozat

28900
19900
Ft-tól
 • 8-15 oldalas dokumentum
 • PDF formátumban
 • Magán célra
 • Az ár függ az ingatlan típusától, méretétől
Népszerű

Teljeskörű értékbecslés

44900
29900
Ft-tól
 • 25-40 oldalas dok.
 • PDF és nyomtatott
 • Hivatalos helyre
 • Az ár függ az ingatlan típusától, méretétől

Online értékmeghatározás

19900
14900
Ft-tól
 • Helyszini szemle nélkül
 • Gyors, pontos
 • Magán céra
 • Az ár függ az ingatlan típusától, méretétől
A megadott árak, 0% áfá-t tartalmaznak!
Az értékbecslés megrendelésének a folyamata
 1. Megkeresés, vagy visszahívás kérését követően (töltsd ki a lenti űrlapot ingyenes és kb. 2 perc) felveszem Veled a kapcsolatot.
 2. A beszélgetésünk során egyeztetünk minden fontos adatot. (Értékelési cél, helyszíni szemle időpontját, tulajdoni lap, térképmásolat beszerzését, stb…)
 3. Az egyeztetett időpontban találkozunk a helyszínen, és elvégzem a szükséges méréseket, valamint feljegyzem a szükséges adatokat.
 4. Ezután elkészítem az értékbecslést, a helyszíni és a megküldött dokumentumok alapján.
 5. A számla rendezése után, elküldöm/átadom a megrendelőnek az értékbecslési szakvéleményt.

Gyakran ismételt kérdések

Bács-Kiskun Vármegyében: Értéknyilatkozatot és Teljeskörű értékbecslést. Országosan: Online értékmeghatározást (lakóingatlanokra) végzek.

Telefononon (06707801768) és e-mailben (info@alfoldhaz.hu) egyaránt megrendelhető, illetve a kapcsolatok menüpontra kattintva a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kérhető visszahívás. 24 órán belül visszahívom.

Lakóingatlan értékbecslését a helyszíni szemlét követő 7 munkanapon belül, nem lakó – ipari – ingatlan értékbecslését a helyszíni szemlét követő 15 munkanapon belül tudom elkészíteni.

Ingatlan típustól függően tulajdoni lapra, térképmásolatra, amennyiben rendelkezésre áll, akkor alaprajzra.
Egyéb ingatlanok esetén az ingatlan típusától függően egyedi dokumentumlistát állítok össze.

Az Európai Eszközértékelők Csoportjának (TEGoVA) ajánlásai alapján – EVS 2016, 2020-, és az ajánlásokkal összhangban lévő magyar jogszabályok alapján készítem el a értékelésed, a következő nemzetközi szabványok figyelembe vételével: -European Valuation Standards (EVS) – Európai Értékelési Szabványok-RICS Valuation Standards 2010 (6th Edition)– RICS Értékbecslési Szabványok.

Becsültesd fel Lakásod Családiházad Nyaralód Telked Irodád Raktárad Üzleted

Kérj visszahívást a lenti űrlap kitöltésével (kb.1perc)

24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot!

info@alfoldhaz.hu

06707801768